YMCA – activiteiten voor en door jongeren

YMCA is de place to be voor jongeren. We creëren een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt ontwikkelen, ongeacht je achtergrond, geloofsovertuiging of afkomst. Iedereen is welkom bij de YMCA.

De YMCA heeft twee hoofdactiviteiten: zomerkampen en jeugdwerk. ’s Zomers gaan zo’n 1000 deelnemers op kamp. Zo’n 250 lokale jeugdclubs zijn aangesloten bij de YMCA. Deze activiteiten worden ondersteund door YMCA-jeugdwerkers en YMCA-vrijwilligers.

 

YMCA – Nederlands oudste jongerenorganisatie

De Nederlandse YMCA bestaat al 165 jaar. De eerste YMCA is opgericht in Londen in 1844. In de zomer van 2019 wordt dit gevierd met een groot festival in Londen. Meer weten over het festival? Kijk dan op de algemene YMCA website.

 

YMCA Vakanties – elk kind op vakantie

Bij YMCA geloven we dat ieder kind op vakantie moet kunnen. YMCA organiseert jaarlijks vakantiekampen voor zo’n 1000 kinderen, tieners en jongeren; Fun2Stay-kampen voor iedereen en de Y Camps voor kinderen en jongeren die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Als ZininYMCAdeelnemer kun je gratis mee als begeleider of kun je een activiteit organiseren tijdens een kamp.

Meer weten over de kampen? Klik hier.

 

YMCA Jeugdwerk

Lokale jeugdclubs worden ondersteund door YMCA-jeugdwerkers door middel van Jeugdwerktrainingen, spelactiviteiten op aanvraag, begeleiding & advies en nog veel meer.

Wil je weten wat?

Meer weten over de YMCA?