korte klus

Hou jij van volleybal of voetbal en heb je zin om een sport event te organiseren?

Het is de bedoeling dat je met een groep van ongeveer 75 tieners uit soms wel 6 verschillende dorpen een leuke avond gaat hebben.

Het is belangrijk dat tieners en hun leiding weten wat en waar er georganiseerd wordt. Je hebt hulp nodig van mensen die een paar wedstrijdjes willen scheidsen of tellen, maar dan kun je de hele avond losgaan!

Soms is het wat chaotisch om elke team op tijd op het juiste veld te krijgen, dit went na een paar wedstrijdjes ook wel. Gaaf dat de tieners echt moe gespeeld zijn aan het eind van de avond en ook dat het voor iedereen leuk is. Een kleine prijs, met lovende woorden voor alle sportieve spelers, maakt dat veel groepen al jaren achter elkaar meedoen.

Wie ben je?

Je hebt zin om mee te werken aan de voorbereidingen en uitvoering van onze drie sport events bestaande uit twee volleybaltoernooien en één voetbaltoernooi. We helpen je bij het opstarten van de organisatie en daarna krijg je de vrijheid om het aan te pakken zoals jij wilt. Nieuwe ideeën zijn welkom!

 

Wat krijg je van ons?

Je krijgt de kans je eigen sport event te ontwikkelen, nieuwe mensen te leren kennen en een leuke ervaring op te doen voor op je CV. Je leert een event te organiseren voor een grote groep tieners en ga je veel lol beleven.

 

Doe je mee?

Ja, ik doe mee!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.