korte klus

Hou jij van volleyball of voetbal en heb je zin om een sport event te organiseren?

Je gaat met een groep van 75 tieners uit soms wel 6 verschillende dorpen een leuke avond hebben.

Je moet ff zorgen dat je genoeg auto’s hebt, en mensen die een paar wedstrijdjes willen scheidsen of tellen, maar dan kun je de hele avond losgaan!

Soms is het wat chaotisch om elke team op tijd, op het juiste veld te krijgen, dit went na een paar wedstrijdjes ook wel. Gaaf dat de tieners echt moe gespeeld zijn aan het eind van de avond, en ook dat het voor iedereen leuk is. Een kleine prijs, met lovende woorden voor alle sportieve spelers, maakt dat we al 12 jaar achter elkaar meedoen met een groep.

Wie ben je?

Je hebt zin om mee te werken aan de voorbereidingen en uitvoering van onze drie sport events. Twee volleybal toernooien en 1 voetbal toernooi. We helpen je bij het opstarten en daarna krijg je de vrijheid om het aan te pakken zoals jij wilt. Nieuwe ideeën zijn welkom!

 

Wat krijg je van ons?

Je krijgt de kans je eigen sport event te ontwikkelen, nieuwe mensen te leren kennen en een leuke ervaring voor op je CV. Je leert een event te organiseren voor een grote groep tieners, hoe je de tijd goed bewaakt tijdens het event en je gaat een hoop lol beleven.

 

Doe je mee?

Ja, ik doe mee!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.