YMCA Vakanties – elk kind op vakantie

Bij YMCA geloven we dat ieder kind op vakantie moet kunnen. YMCA organiseert jaarlijks vakantiekampen voor zo’n 2000 mensen. Fun2Stay-kampen voor iedereen en de Y Camps voor kinderen en jongeren die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Y Camps – Voor net dat beetje extra aandacht

Soms is het niet vanzelfsprekend dat ieder kind op vakantie kan. Via Y Camps bieden we een onvergetelijke vakantie mét extra begeleiding. Er zijn verschillende kampen zoals vluchtelingenvakanties, SugarKids voor vakantiegangers met diabetes en Y Kids waar extra begeleiding is voor de kinderen & jongeren zodat ze zorgeloos op vakantie kunnen. Zij blij, wij blij! Wil je meer weten over deze kampen check dan onze vakanties website.

Fun2stay – Themakampen

Maak van je hobby je vakantie bij Fun2stayGek op gamen? Ga mee op het gamekamp waar we games spelen op de computer en gamen in het bos. Musicalsterren in de dop kunnen hun skills ontwikkelen tijdens het Musicalkamp.

De Fun2stay-kampen worden allemaal gehouden op het grote kampeerterrein in Leusden. #funfact Wist je dat we met YMCA Kampeercentra al 80 jaar kinderkampen organiseren! Via Zin in YMCA kun je mee als begeleider van deze kampen.

Jongerenreizen door Europa

YMCA Jongerenreizen organiseert groepsvakanties in Europa. Met kleine groepen van 6-15 jongeren reis je per openbaar vervoer door Europa. De reis is voor en door jongeren, want de reis wordt samengesteld door een groep jongeren. Het allerleukste aan de Europa-reizen is het contact met jongeren van de lokale YMCA’s in de landen die je bezoekt. Zo leer je een land écht kennen en maak je internationale vrienden. De buitenlandse reizen zijn voor twee groepen: 15-17 jaar en 18-25 jaar.

Check het promo filmpje van de Europa vakanties hieronder.