Het verhaal van vrijwilliger Ilona

Ik kon niet geloven dat dat ene uurtje mijn carrière werd. Ik had zó geen idee wat ik wilde worden of waar ik goed in was.

Tassenvol aan flyers nam ik mee naar huis. Ik overwoog zelfs Sales Manager te worden bij een kopieerapparatenleverancier. Of rechercheur bij de politie. Ik was even vergeten dat ik nogal bang aangelegd ben én geen interesse heb in printoplossingen.

Maar ja. Wat moest ik dan wel? En wat kon ik eigenlijk? Het hielp al helemaal niet dat ik zo’n heerlijk brede opleiding had gekozen waarmee je niet echt iets ‘wordt’ zoals dokter of politieagente.

Nieuwsgierig?

 

 Check hoe Ilona haar talent ontdekte bij de YMCA

 

Zin in YMCA? Schrijf je in voor een activiteit:

 

1. Sneak peek in YMCA

Organiseer een event, kom een middag foto’s maken bij de knutselmiddag van een lokale club in jouw buurt of schrijf een (gast)blog voor ons.

 

2. Hang de slingers op!

Zin om een feestavond te organiseren bij een lokale club? Jij komt met je idee, we organiseren het samen.

Bonus: Je geeft de kinderen een onvergetelijke avond terwijl je zelf aan je CV werkt.

 

3. Next level gamen!

Hou jij van een spelletje? Of ben je niet weg te slaan achter de PS4?

De zomerkampen van YMCA zijn echt wat voor jou. Ga mee als begeleider op het Gamekamp waar games op je devices worden afgewisseld met spelletjes in het bos. Fan van spelletjes in het bos? Ga mee als leiding van een Fun2Stay kamp.

 

4. Social Media Held(in)?

Scroll jij urenlang door je Insta feed?

Krijg jij een kick van foto’s bewerken, hashtags zoeken en een toffe caption schrijven?

Wordt onze Social Media Held(in)!

En het beste is…

Je hebt geen ervaring nodig om te starten. Wij helpen je op weg.

‘What’s in it for me?’ vraag je je af?
Je eerste Social Media (vrijwilligers)werkervaring voor op je CV!

 

5. Je eigen idee?

Zin om een kijkje te nemen bij een commissie, een spel te ontwikkelen, een avond te organiseren waarin je over jouw hobby spreekt of iets heel anders? Stuur ons een bericht. We zijn benieuwd naar je idee.

 

Zin om mee te doen? Vul je contact gegevens in en we nemen contact met je op.

 

[contact-form-7 id=”146″ title=”Aanmelden_2″]